Versace Versense EDT за жени (3007)

91.00лв.
Снимка на Versace Versense EDT за жени
Versace – Versense (за жени) – кратка история
Versense е последният женски парфюм, лансиран от дизайнерската къща на Versace. Той е пуснат на пазара през 2009 година. Зад създаването на аромата стои известния парфюмерис Alberto Morillas.
Donatella Versace казва, че Versense според нея перфектно представя жената, ползваща Versace. Казва също, че е открила аромат, който я кара да се чувства невероятно. Нейните точни думи са: “Има нещо много оптимистично в това да бъдеш свободен и това е чувството, което се опитвам да извлека от уханието Versense”.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – зелена мандарина, смокиня, круша, жасмин, лилия, кардамон, бергамот, мускус, кедър, сандалово дърво, кора от маслиново дърво.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Versense съчетава нотки от Mediterranean и съставки сякаш събрани от планината. Парфюмът се отваря ярко и ободряващо. Неговата първа фаза е зелена, лимонена, със силно ударение върху свежестта. Този автентичен израз е най-открояващото се в уханието. То създава усещане за лекота, спокойствие.
Парфюмът перфектно интерпретира контраста между така изпъкващата свежест и сексапила. Той не е определян толкова като изкусителен, колкото като земен, такъв, който вдъхва увереност.
Във връхните нотки са комбинирани зелена мандарина, смокиня, бергамот. Сърцето съчетава цветни с леко дървесни нотки – жасмин, лилия, кардамон. Кардамона е сякаш неуловим, изтънчен, ловък. Той макар своето слабо присъствие, внася известно оживление. Базисните нотки в уханието са – сладка круша, кедър, сандалово дърво, кора от маслиново дърво, мускус. Мускуса е смътен, неясен, сух. Сочната и сладка круша, от своя страна, служи за баланс.
Парфюмът е дълготраен. Неговите свежи акорди намаляват въздействието си някъде в базисните нотки. Все пак Versense си остава бодър, ронящ се през цялото времетраене. Средната му продължителност е около 16 часа и още около 8 часа остатъчен мирис.

Препоръчителни места за нанасяне
Нанасяйте около деколтето, китките, зад колената. Когато се пръскате го правете от известно разстояние, за да не останат концентрирани петна по кожата ви и за да може уханието равномерно да ви обгърне във воала си.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Както казахме, Versense е по-скоро земен аромат, не толкова съблазнителен и хищнически. Той е харесван и носен предимно от по-улегнали и вглъбени жени, такива, за които поддръжката и добрата форма са приоритет.
Шишето е класическо, прозрачно, с емблемата на Versace в центъра. Може да се намери по 30, 50 и 100 мл.

Изберете милилитри: