Парфюми Lacoste
официален сайт

 Lacoste EDP Тестер за жени   Lacoste EDP Тестер за жени      69,00лв. 
 Lacoste EDT Тестер за мъже   Lacoste EDT Тестер за мъже      57,00лв. 
 Lacoste Essential EDT Тестер за мъже   Lacoste Essential EDT Тестер за мъже      66,00лв. 
 Lacoste Pink EDT Тестер за жени   Lacoste Pink EDT Тестер за жени      67,00лв.