Donna Karan DKNY EDP за жени (2121)

62.00лв.
Снимка на Donna Karan DKNY EDP за жени
Donna Karan – DKNY to go Women (за жени) – кратка история
Donna Karan основава своята компания през средата на 1980-та година. Целта на нейните продукти е да съчетават комфорт и лукс. Парфюмът DKNY to go Women e създаден през 2007 година. Той бързо се налага на пазара и става емблематичен за линията DKNY.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – екстракт от вино, капки водка, портокал, кора от бяла бреза, доматени листа, нарцис, лале, жълти водни лилии, орхидея.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Ароматът е ориенталски. В него преобладават цветните ухания. Връхните нотки се разгръщат с яркото присъствие на доматените листа и портокала. Доматът изпъква силно, но след няколко секунди портокаловите акорди сякаш го омекотяват и балансират. Сърдечните нотки са изключително нежни. В тях откриваме вълшебните ухания на листата орхидея, жълтите водни лилии и екзотичния нарцис. Постепенно, но сигурно уханието става приятно, леко, женствено. Базисните нотки представят комбинация от лалета и кора на бяла бреза. Двете ухания си пасват напълно, за да създадат невероятна мекота и непринудено очарование. Капките алкохол - вино и водка не променят това усещане. Те само допълват аромата, засилват го и го предпазват от това да стане сладникав и безвкусен.
Парфюмът е със средна продължителност – около 16 часа – достатъчно време, за да ви убеди в своите качества.

Препоръчителни места за нанасяне
Добре е да се нанася директно върху кожата (не върху дрехите), за да усетите мекотата и топлината, с която обвива тялото. Впръсквайте според вашите предпочитания, уханието само ще се разнесе.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Ароматът, както и опаковката говорят за класа и изтънченост. Кутийката и шишето са в бял цвят с леки отблясъци. Напълно изчистени и едноцветни са. Идеята “to go” донякъде се разминава с предложената визия на парфюма. Звученето е предизвикателно, авантюристично, а белият цвят символизира спокойствие и уединение. Въпреки това, всеки може да намери свое значение и тълкуване, изпробвайки парфюма. Той самият е предизвикателство с разнородните си съставки, които в крайна сметка намират балансираност и единство. Парфюмът е предназначен за по-зрели жени, може би такива, които вече са подредили живота и ценностите си. Може да се намери по 30, 50 и 100 мл.

Изберете милилитри: