Dolce&Gabbana Light Blue EDT за жени (2667)

86.00лв.
Снимка на Dolce&Gabbana Light Blue EDT за жени
Dolce&Gabbana Light Blue (за жени) – кратка история
Light Blue за жени е представен през 2001 година. Създаден е от италианската дизайнерска къща Dolce&Gabbana (1985), чиито основатели са Domenico Dolce и Stefano Gabbana.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки в Light Blue за жени – сицилиански лимон, бяла роза, зелена ябълка, жасмин, сини камбанки, бамбук, мускус, кехлибар, кедър.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Връхните нотки в парфюма са формирани от свежия сицилиански лимон, зелената ябълка и листата на сините камбанки. Сърцевината е мека и уязвима. Тя обгръща с благоухания от рози, жасмин и бамбук. Базата (кедър, кехлибар и мускус) е устойчива и придава завършеност на аромата. Парфюмът е дълготраен – между 15 и 20 часа. В продължение на този период разкрива всяка чувствена нотка от себе си.

Препоръчителни места за нанасяне
Подходящо е да впръсквате зад ушите, по китките и зад коленете. Това са най-горещите точки от тялото и ще съхранят аромата максимално.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Парфюмът е предназначен за жени между 25 и 40 годишна възраст, за жени които знаят какво искат от живота и се стремят да го постигнат. Описван е като небрежен, но дълбоко въздействащ. Предлага се в прозрачно шише с небесно синя капачка.

Изберете милилитри: