Dior Miss Cherie EDP Тестер за жени (6434)

105.00лв.
Снимка на Dior Miss Cherie EDP Тестер за жени
Christian Dior Miss Cherie (за жени) – кратка история
Парфюмът е лансиран от дизайнерската къща на Christian Dior. Пуснат е на пазара през 2005 година. Негов създател е John Galliano, чието участие съвпада със 100-годишнаната на дизайнерската къща на Christian Dior. John Galliano споделя, че е получил вдъхновение за аромата от песента на Stevie Wonder “My Cherie Amour”. Неговата идея за парфюма идва и от рокля на Dior, представена през 1940 година под името “Cherie”. Galliano коментира, че парфюмът е предназначен да впечатли модерната жена, която разчита на своята увереност и решителност. Той допълва, че не е искал да пренебрегне класиката, но модата при парфюмите се развива бързо, затова неговият аромат трябва да се хареса в момента на помирисване, днес.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – мандарини, ягодови листа и сок, жасмин, теменужки, сладък карамел, мускус, пачули.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Връхните нотки на парфюма съчетават ягодови акорди, в които има моментни отблясъци на мандарина. Нюансите на ягоди се усещат значително по-силно. Откроява се и присъствието на карамела, той прави аромата сладък по един романтичен и невинен начин. Усеща се топлината на парфюма. После той ни предлага своите сърдечни нотки, където са комбинирани цветните ухания. Със своята нежност и лекота ясно се долавят теменужките и жасмина. Базата е по-суха, защото съдържа мускус и пачули. Устойчив е, ще ухае върху кожата ви и пространството около вас приблизително 15-20 часа. Ароматът му ще ви пристрасти.

Препоръчителни места за нанасяне
Добре е да се нанася по шията, деколтето, китките и зад колената – точките на пулс ще засилят това неповторимо ухание. Нанесен по тези места ще го чувствате по-близо до себе си, нещо повече – той ще е част от вас.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Парфюмът е по-подходящ за млади момичета, тъй като е сладък от нанасянето до изпарението на последната капчица. Уханието е романтично, изпълнено сякаш с мечти и желание тези мечти да станат реалност. Предназначен е за ведри, самоуверени жени, които не се страхуват да бъдат и малко предизвикателни. Парфюмната вода е розова и се предлага в прозрачно шише, между шишето и капачката има стъклена панделка.Изберете милилитри: