Calvin Klein Euphoria EDP за жени (1709)

96.00лв.
Снимка на Calvin Klein Euphoria EDP за жени
Calvin Klein – Euphoria (за жени) - кратка история
Дизайнерската къща на Calvin Klein представя своя парфюм Euphoria през 2005 година. Негови създатели са Dominique Ropion, Carlos Benaim и Loc Dong. Euphoira печели награда на Fifi Awards за 2006 година в категорията Luxe Fragrance.
За рекламната кампания е избрана Natalia Vodianova. Руският модел често се явява на ревюта, където представя най-новите колекции дрехи на известната марка. За първи път тя става рекламно лице и на парфюм. Често се срещат мнения, че нейната визия не е подходяща за реклама на толкова екзотичен, предизвикателен и в същото време зрял парфюм като Euphoria. Natalia Vodianova има по-невинно, детско и искрено излъчване. Може би нейното присъствие цели да подчертае именно тези характеристики в уханието.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – нар, черна орхидея, черни виолетки, лотос, сочни зелени нотки, фурма, махагон, амбра, японско дърво, дъх на сметана.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Уханието на парфюма е топло, напомня за екзотика и авантюризъм. В същото време би подхождало повече на интелигентни и улегнали жени вместо на лекомислени и импулсивни. Това, което прави Euphoria уникален парфюм, е съчетанието на дървесни нотки и сметанови акорди. Подчертана е и черната орхидея - това изключително красиво, но рядко цвете. Наличието на капки нар също има важно значение. Стипчивостта на плода прави уханието сериозно и дълбоко, същевременно – секси и предизвикателно. Euphoria се разгръща със своите връхни нотки – нар, зелени сокове и фурма. Следват уханията на цветята – орхидея, виолетки, лотос. Те придават лека сладост като смекчават малко силния встъпителен аромат. Махагонът, японското дърво и амбрата са базисните нотки в парфюма. През цялото време стои като фон дъхът на сметана. Присъствието и е нежно и чувствено.
Парфюмът е дълготраен – 16 часа може да му се наслаждавате. Не забравяйте за остатъчния мирис от около 7 часа, през които все още ще сте потопени в магията, наречена Euphoria.

Препоръчителни места за нанасяне Нанасяйте парфюма според вашите предпочитания. Където и да го впръскате, той ще ви обгърне със своето изобилие от ухания.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Във все още топлата и все пак леко прохладна есен, най-подходящият парфюм за мен е Euphoria. Ароматът му е богат, съблазнителен, сластолюбив. Модерен, той е подходящ както за млади момичета, така и за жени на средна възраст. Интересът към него е значителен и заради формата на шишето. То е елегантно, а цветът не е прозрачен както при повечето парфюмни бутилчици. Сякаш вътре се крие изненада, а аз ще ви подскажа, че ще е приятна. Може да намерите Euphoria в тъмно лилава, изчистена от излишни декорации опаковка. Милилитрите, в които се предлага са 30, 50 и 90 мл.

Изберете милилитри: