Chopard Happy Spirit EDR за жени (2330)

116.00лв.
Снимка на Chopard Happy Spirit EDR за жени
Chopard – Happy Spirit (за жени) – кратка история
Chopard лансира своя парфюм Happy Spirit през септември 2007 година. Създател на ароматната композиция е Dominique Ropion.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – червен портокал, малина, узо, магнолия, орлови нокти, отоманска роза, дървесина от кашмир, амбра, мускус.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Ароматът се разгръща със своето свежо ухание на цитруси. Специфичният мирис на червен портокал е силен, но не натрапчив. Това ухание е следвано от по-меки и нежни нотки – в съвършена комбинация се явяват магнолията и орловите нокти – две изключително пъстри цветя. Съвсем леко се долавя сладката малина и отоманската роза. Парфюмът е подправен с капки узо. Те ни отвеждат към базата на парфюма. Базисните нотки съчетават масло от мускус, кора от кашмир и благородна амбра.
Парфюмът е с доста продължинтелна миризма – около 17 часа.

Препоръчителни места за нанасяне
Тъй като е силен, е препоръчително да се нанася деликатно и умерено. Подходящо е да се пръснете по шията, китките, особено ако сте на първа среща. За любимия човек може да го нанесете около деколтето, в косите.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Самата бутилка, в която се съхранява този неустоим аромат, подсказва за романтично преживяване. Тя има формата на прозрачно лилаво сърце, чиито очертания са в тъмно лилав нюанс. Капачката е също лилава с по-светли розови отблясъци. Предназначен е за млади красиви елегантни жени. Както споменахме, създава романтична нагласа. Няма да ви потапя в напразни мечти, а ще ви тласне да осъществите тези, които отдавна са в сърцето ви. Може да го намерите по 30, 50 и 75 мл.

Изберете милилитри: