Chloe EDP за жени (2681)

138.00лв.
Снимка на Chloe EDP за жени
Chloe – Chloe (за жени) – кратка история
Дизайнерската къща на Lagerfeld лансира първия свой парфюм с това наименование през 1975 година. 33 години по-късно (през 2008) излиза последната подобрена версия на линията Chloe. Парфюмът е пуснат на пазара през февруари 2008. Първоначално е разпространен по бутиците в Европа и Северна Америка. През март и април, същата година, той може да се намери също в Азия, Австралия, Средния Изток.
Парфюмът е създаден под ръководството на Coty. Той е искал аромата да бъде позициониран като класическо емблематично ухание. Michel Almairac и Amandine Marie били назначени да се включат в създаването на класическия и все пак модерен аромат.
Chloe Sevigny, Anja Rubik и Clemence Poesy са били избрани да представят различните лица на жената, използваща Chloe. Всяка изиграва роля, съответно на романтичната, сприхавата, но секси и чувствената жена. Рекламата е снимана от Inez&Vinoodh. Самата кампания е черно-бяла. Едноцветните снимки са простички. Те обаче по един необикновен начин се разменят, показвайки полу-голите красавици и ясно отразения продукт. Рекламата е представена на зрителя с финес и изтънченост. Тя е свежа и ободряваща. Показва сходството между препоръчаното женствено ухание и свободния дух на всяка жена.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – жасмин, божур, роза, фрезия, лилия, магнолия, Лоницера-орлови нокти, личи, амбра, кора от кедър.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
В аромата особено ярко е съчетанието на цветята жасмин и пъстра Лоницера, по-известна като орлови нокти. Това е един невероятен букет от нежни благоуханни цветя, всяко, стремящо се да достигне по-близо и по-нависоко в ароматната пирамида. Връхните нотки са комбинация от божур, личи и фрезия. След минути се явяват емблематично нежната роза, крехките листа на лилията и стръкчетата магнолия. Тяхното съчетание оформя сърцето на уанието. То е подсилено от базисните нотки – кора от кедър и амбра.
Парфюмът е дълготраен – около 14 часа присъства върху кожата и дрехите, като остатъчният мирис продължава още 3-4 часа.

Препоръчителни места за нанасяне
Силен и нежен, ние ви препоръчваме да го нанасяте върху точките на пулса. Уханието не само ще ви завладее и плени, то ще ви даде силата, от която се нуждаете, за да се почувствате неотразими.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Призивът на рекламата е, че парфюма е подходящ за всяка жена, независимо от нейния характер, възраст и нагласа. Все пак, аз смятам, че би паснал идеално на жени, които добре са осъзнали какво искат и имат достатъчно увереност, за да преследват целите си. Макар че ароматът е комбинация от множество нежни цветя, той носи в себе си сила и непреклонност, обаяние и увереност.
Може да намерите Chloe в елегантна прозрачна бутилка с розово-оранжеви оттенъци. Милилитрите, в които са предлага са – 30 50 и 75 мл. Заедно с парфюмната вода може да пробвате и продуктите за тяло Chloe, които са пуснати паралелно с парфюма в луксозните бутици.Изберете милилитри: