Carolina Herrera 212 On Ice EDT за жени (1906)

69.00лв.
Снимка на Carolina Herrera 212 On Ice EDT за жени
Carolina Herrera 212 On Ice (за жени) – кратка история
Carolina Herrera пуска на пазара линия 212 през 1997 годона. Тя е разделена на продукти 212 Sexy и такива 212 On Ice. Има няколко женски парфюма 212 On Ice, които са лансирани през годините. Един от най-емблематичните аромати е представен през 2003 година.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – мандарина, лимон, грейпфрут, червени ягоди, роза, божур, теменужка, гардения, жасмин, сандалово дърво, мускус, бергамот.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Парфюмът предизвиква внезапно ледено ободряване, затова е много подходящ за горещите летни дни. За студеното усещане допринасят цитрусите. Цветният полъх, от своя страна, носи енергичност и възбуда. Уханието се разгръща с нотки на мандарина, грейпфрут, лимон и бергамот. В сърцето на парфюма са съчетани цветовете – жасмин, роза, божур, теменужка, гардения. Много слабо се долавя присъствието на ягодите. Базисните нотки са комбинация от мускс и кора на сандалово дърво.
Парфюмът издържа около 13 часа. Следва остатъчен мирис от още средно 8 часа.

Препоръчителни места за нанасяне
Връскайте облаче във въздуха и минете през него, така ще усетите енергията и ентусиазма на уханието. После може да го нанесете умерено по шията или деколтето, за да подсилите присъствието му върху кожата си.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Парфюмът е приятен, нежен, лек. Добре е да се използва във всекидневието, защото ароматът му е непринуден и не ви задължава да сте на високи токчета или в строго елегантна рокля. Напротив, по-приятно би било за вас да го нанесете преди да отидете на плаж, аеробика или кино.
Шишето на парфюма е розово, а то самото е поставено в прозрачен куб. Кубът сякаш е правилно откъснато парче лед, в който парфюмът е заледен. Може да го намерите в опаковка от 60 мл.

Изберете милилитри: