Bvlgari Aqva Marine EDT Тестер за мъже (7076)

68.00лв.
Снимка на Bvlgari Aqva Marine EDT Тестер за мъже
Bvlgari Aqva Marine (за мъже) – кратка история
Bvlgari лансира Aqva Marine през 2008 година. Създателят на парфюма е Jacques Cavallier. Той е парфюмериста, направил композицията на Bvlgari Aqva Pour Homme през 2005 година. Стремял се е да постигне аромати, носещи свежест. Искал е също те да предизвикват жизнеспособност, такава каквато притежава океана. Може да се направи успешна асоциация с чистотата на водата, с необятната шир, която предлага на всеки да потъне в мечти.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – ароматни кори от грейпфрут, розмарин, водното растение посидония, нероли, дървесина от бял кедър.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Впръсквайки парфюма се разнася свежест, идваща от цитрусовия аромат на грейпфрута. Той ясно се откроява и застива по кожата. Тези нотки не са дълготрайни, избледняват, за да се изяви леко сладкия и мек акорд на посидонията. Тя се преплита заедно с розмарина. Този разстилащ се аромат откроява и ментови нотки – може би, дървесината се намесва, за да засили усещането. Тревистото растение нероли увеличава чувството за свежест. Парфюмът сякаш се затваря в тези рамки.
Веднъж нанесен, той издържа дълго – ароматът му не се разсейва, нито снишава. Макар да е вдъхновен от идеята за лек бриз от океана, този полъх не отминава. Парфюмът обгръща със своите редуващи се отблясъци и внася спокойствие, продължаващо средно 17 часа.

Препоръчителни места за нанасяне
Добре е да се нанася по гърдите, ушите, врата – изберете сами горещите точки от тялото и след това ще се насладите на очакващия ви комфорт.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за мъже
Водата – една от стихиите, може би ще връхлети притесненията и колебанията, за де ги заличи напълно. Парфюмът е предназначен за млади мъже, такива които са много далече от зрелостта или просто я избягват съзнателно. Той перфектно пасва на желанието за високи скорости и на последвалото спокойствие, когато победителят е известен. Aqva Marine често е сравняван с Tokyo на Kenzo, но всеки мъж има свой фаворит. Следвайки стила си, убедена съм, няма да сгреши. Ако избере Bvlgari може да го намери по 50 или 100 мл. Шишенцето е същото като на предшественика на Aqva Marine – Aqva Pour Homme. То е овално, гладко, прилича на онези изгладени до съвършеност от водата камъчета, изхвърлеви на брега. Това “скъпоценно камъче” обаче е по-голямо – пасва идеално на дланта. Тоалетната вода е бистра, прозрачна, но сериозно наситена с невероятни ухания.Изберете милилитри: