Bvlgari Aqva EDT Тестер за мъже (6348)

71.00лв.
Снимка на Bvlgari Aqva EDT Тестер за мъже
Bvlgari Aqva Pour Homme (за мъже) – кратка история
Парфюмът е лансиран през 2005 от дизайнерска къща Bvlgari. Създателят му е известният парфюмерист Jacques Cavallier, чиято цел била да създаде аромат, идентичен с този от дълбините на океана. Неговите думи са, че нищо друго не го вдъхновява така, както дълбоките води. Казва също, че е искал да предизвика свежест и енергия.

Парфюмен аромат и дихание
Използвани са основно следните нотки: мандарина, водното растение посидония, сантолина – лавандулов памук, свеж градински чай, житни цветове, амбра.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Връхните нотки се разгръщат с цитрусовото ухание на мандарината и леко сухия полъх на житните цветове. След минути първоначалото усещане избледнява и свежестта сякаш заглъхва. На предна позиция застават тревистите нотки – посидонията и лавандуловият памук. Посидонията, като растение, виреещо в дълбоките води, много умело е използвано тук. Уханието му е слабо, но някак забележително. Неподражаемият аромат напомня за солената океанска плът, за нейната сила и безграничност. Сантолината откроява своето ярко присъствие. Тя е загадъчна, нейният дъх е някак тъмен, дори зловещ. В съчетание с останалите съставки, е много подходяща за подчертаване на мъжествеността. Но мъжественост в истинския смисъл на думата – не някаква даденост, а качество, утвърдило се с опита. Нотките на градински чай са много слаби, но тяхното допълнение е небходимо. Те и дървесината от амбра изграждат базата на парфюма. Правят го устойчив, дълготраен и уникален. За някои има слаба прилика с Fahrenheit на Christian Dior, но за мен приликата се изчерпва с това, че и двата аромата подчертават индивидуалността.
Bvlgari Aqva Pour Homme издържа около 17 часа. Следва и остатъчен мирис около 8 часа.

Препоръчителни места за нанасяне
Нанасяйте по желание, но умерено. Този аромат е твърде възбуждащ и енергичен. Дамите се впечатляват от наситена миризма около врата и гърдите, но избора в крайна сметка зависи от мъжете.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за мъже
Предназначен е за млади, но вече улегнали мъже, дори за такива на средна възраст. Носи бодрост, енергия, оптимизъм. Силният аромат сякаш проблясва върху кожата със своите свежи, чисти, тъмно-сини оттенъци. Рутината е заличена, а на нейно място “изплуват” от дълбините на океана удоволствието и безгрижието. Тоалетната вода е тъмна. Тя е запечатана в овално шише, подходящо и удобно за дланта. Милилитрите, които се предлагат по магазините са 50 и 100мл.Изберете милилитри: