Boss XX EDT Тестер за жени (6877)

61.00лв.
Снимка на Boss XX EDT Тестер за жени
Hugo Boss – XX (за жени) – кратка история
Дизайнерската къща на Hugo Boss лансира през 2007 година линия от два парфюма – XX (за нея) и XY (за него). Двата аромата са индивидуални, контрастиращи. XX става част от първата серия за него и за нея. Той е увлекателен, предизвикващ желание и все пак изтънчен, сложен.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки в парфюма – касис, мандарина, роза, жасмин, личи, амбра, сандалово дърво, мускус, ориз басмати.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Парфюмът е съчетание на богат цветен букет и ободряващи плодови акорди. Усеща се и леко дървесен полъх на амбра и сандалово дърво. Съставката ориз басмати е малко или много необичайна, но тя по никакъв начин не се натрапва. Дори бих казала, че тази нотка не се забелязва, а ефектът от нея е по-скоро подчертаващ.
Парфюмното ухание се разгръща с своите цветни нотки – жасмин и роза. Във връхите нотки съвсем слабо е присъствието на мандарината. Тя присъства с леко стипчивия си привкус и полъха свежест, който носи. Личи, касис и ориз басмати изграждат сърдечните нотки. Ароматът се уплътнява в своята основа – изцяло дървесна, от амбра и сандалово дърво.
Парфюмът е с продължителност от около 15 часа. Остатъчният мирис е още 10 часа.

Препоръчителни места за нанасяне
Добре е да се впръсква по шията, китките, косите. Винаги бъдете умерени, колкото и голямо да е желанието ви да бъдете забелязани от всички. Важно е търпението – ароматът сам ще се разгърне 15-20 минути до час след нанасянето му.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Парфюмът е определян като женствен, с по-улегнал характер. Той въплъщава духа на модерната, амбициозна, успяваща жена.
Ароматът е интригуващ, впечатляващ. В същото време е непринуден, подходящ за динамичното ежедневие.
Може да го намерите по 40, 60 и 100 мл. Опаковката му е леко златиста, а в шишето сякаш е разлято разредено течно злато.Изберете милилитри: