Boss Pure Purple EDP за жени (1034)

69.00лв.
Снимка на Boss Pure Purple EDP за жени
Hugo Boss Pure Purple (за жени) – кратка история
Парфюмът е пуснат на пазара през януари 2006 година. Will Andrews от P&G Prestige Products казва, че този аромат е вдъхновен от уханията на горчивия бадем и сладкия пъпеш, които са отглеждани специално във френската област Aix-en-Provence. Той казва, че най-прекрасните аромати са създадени на базата на вкусни нотки. Парфюмът е създаден от Lutz Herrmann. Той бил вдъхновен от жената, която се намира в непрекъснато движение. В рекламата на парфюма също се набляга на динамиката и жизнеността – моделът Наташа Войнович танцува по улиците на Ню Йорк.

Парфюмен аромат и дихание
Основни нотки – парчета бадем, сладък пъпеш, захаросани портокалови кори, тъмна теменужка, дъх на велурена кожа, бял марципан, бяла циклама, нектарин.

Меко докосване, пирамида на ароматните нотки и продължителност на парфюмното ухание
Парфюмното ухание при нанасяне е нежно. То съчетава цветни и плодови акорди, сред които особено проличават нотките на нектарини и листата от теменужки. Цикламата също е загатната. В своята сърцевина парфюмът насочва към бадемите, пъпеша, портокала. Ароматите на тези нотки са абсолютно различни от техния аналог в магазините. Така че лакомниците да не се подвеждат. В базисните нотки се отличава силният дъх на велурената кожа. Той обаче е омекотен от сладкия бял марципан. Средната продължителност на парфюма е около 16 часа. Време на движение и забързаност, в което няма да усетите как са отлетяли часовете и ще бързате да впръснете пак от това свежо плодово ухание.

Препоръчителни места за нанасяне
Добре е да се нанася по шията, областта около китките, зад коленете. Парфюмът е лек и нежен, но дълготраен – ароматът му ще бъде с вас през целия работен или почивен ден.

Силно съблазнителен, изключително секси парфюм за жени
Женствен, пристрастяващ и изкусителен. Този парфюм е създаден за жената в движение, достатъчно силна, за да достига целите си. Парфюмът е и съблазнителен, за да вдъхва самочувствие, той помага успеха да стане факт. Предлага се във виолетово шише.

Изберете милилитри: