Armani Diamonds EDP за жени (2401)

97.00лв.
Снимка на Armani Diamonds EDP за жени
Създаден е от дизайнерската къща на Giorgio Armani през 2007 година. Думите на Armani са, че е искал този аромат да отразява блясъка, силата, великолепието и сексапила на жената, която го използва. Рекламно лице на парфюма е певицата Beyonce Knowles.

Основни нотки – рози, малини, личи, пачули и амбра.

Розата – цветето на женствеността, се откроява в парфюма като връхна нотка. Обгърнати от нежното ухание, ароматът отвежда към сърцевината, където са малините и завладяващото личи. Сексапила е постигнат от комбинацията на пачули и амбра – дървесни нотки, които стоят като базисни. Те засилват трепета на парфюма върху нанесените места и го правят още по-дързък. Продължителността му е около 20 часа. Остатъчният мирис (около 10 часа) ще ви напомня за това разтърсващо усещане.

Най-подходящите места за нанасяне на парфюм, вдъхновен от идеята за женствеността, разбира се, са горещите точки от тялото. Това са – зад ушите, китките, зад коленете и деколтето. Не прекалявайте – наистина е неустоим.

Armani Diamonds е предназначен за младите, но вече реализиращи се жени, които се стремят към най-доброто. И не само това – искат най-доброто от всичко. Дори диамантът, когато е само един, не е достатъчен. Експлозията от чувствени аромати е скрита в шише с формата на диамант. В центъра е врязан неповторимият символ на Armani – символ на орел. Може да се открие по 30мл., 50мл., 100мл.Изберете милилитри: